Norrländsk kebab med blomkålsris.

Norrländsk kebab med blomkålsris.

Så vad använde jag min egna kebabsås till:
Jo till norrländsk kebab med blomkålsris.

Ingredienser:

240 g Renskav
200 g Blomkålsris
1/2 isbergssalladshuvud
Min egna kebabsås. Du hittar den här.

Stek renskaven i smör, salta och peppra.
Köp färdigriven blomkål eller riv själv på ett rivjärn. Koka i några minuter.
Hacka salladen.

IMG_0607

Det här måltiden var god men det saknades fler tillbehör som tex tomater, hummus, feferoni och vitlökssås. Ska definitivt göra den igen med fler tillbehör.

Annonser

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s