Lakritstryfflar

Lakritstryfflar

IMG_0721

IMG_0710

Lakritstryfflar

4 rutor 85% Choklad
4 tsk Hasselnötssmör
5 msk Mandelmjöl
1 tsk Lakritspulver utan socker eller tillsatser
1 kryddmått äkta Vaniljpulver
Smält chokladen. Blanda i de andra ingredienserna. Om smeten är för rinnig kan du ha i lite mer mandelmjöl.
Låt stå i kylskåp tills smeten börjar stelna. Rör runt 2 ggr och om smeten känns halvt mjuk och halvt stel är det dags att ta ut den ur kylskåpet. Gör 5-6 st små tryffelbollar.
Annonser

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s