Oxfilé med tomater, haricoverts & kronärtskocksröra

Oxfilé med tomater, haricoverts & kronärtskocksröra

IMG_1096

Kronärtskocksröran:

Mixa ihop:
6 tsk citronsaft
1 dl majonäs
1 burk kronärtskockor, 280 g
1 msk olivolja
Salt & peppar

Tomaterna:

1/2 pkt cocktailtomater. Dela tomaterna, pensla med olivolja, krydda med salt, peppar och timjan. Strö över 1 pressad vitlöksklyfta. Värm dem mitt i ugnen på 200 grader i 15 min.

Haricovertsen:

Tillaga ett halvt paket haricoverts enligt anvisningar på paketet. När de är klara kan du ha på olivolja och salt & peppar.

Oxfilén:

Oxfilén steks i smör och olivolja. Salta & peppra

*Receptet är en omgjort variant av ett recept från tidningen vår med LCHF

Annonser

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s